Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Merk
Merk
Aantal personen
Aantal personen
Aantal personen comfortabel Alle tenten krijgen vanuit de fabriek het maximaal aantal slaapplekken mee. Dit aantal slaapplaatsen is in de meeste gevallen niet comfortabel. Vaak is de slaapplek maar 70 cm breed. Om deze reden hebben wij dit filter aangemaakt. Zodat je kan zien met hoeveel personen je comfortabel in een tent kan liggen.
Aantal personen comfortabel
Te bezichtigen in de showroom De tenten die in dit filter op ja staan zijn te bezichtigen in onze showroom in Nijkerk.
Te bezichtigen in de showroom
Aantal slaapcabines Kies hier het aantal slaapcabines die de tent moet hebben.
Aantal slaapcabines
Materiaal buitentent De buitentent kan uit diverse materialen bestaan. Namelijk katoen, katoen-polyester en polyester. Katoen is een vaak wat duurdere en zwaardere stof. Het grote voordeel van katoen is dat het ventileert. Hierdoor is de tent aanzienlijk comfortabeler met hoge temperaturen. Het voordeel van polyester is de prijs en het lage gewicht van het materiaal. Ook is polyester sneller droog.
Materiaal buitentent
Materiaal stokken Elk materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glasfiber stokken zijn licht van gewicht en voordelig, maar de kwaliteit is vaak minder (niet slecht). Stalen tentstokken zijn zwaar, maar zeer sterk. Aluminium tentstokken zijn sterk en licht van gewicht. Een nadeel van aluminium is dat het vrij duur is. Ook worden deze stokken bijna alleen maar gebruikt bij trekkerstenten.
Materiaal stokken
Gewicht
Gewicht

2-persoons opgooitenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Pop-up tent voor twee personen kopen

Als je een tent nodig hebt voor twee personen, maar geen zin hebt om deze op te zetten dan biedt een opgooitent een prima uitkomst. De opgooitent staat namelijk in enkele seconden. Zodra de opgooitent uit de verpakking is zal hij zich al willen ontvouwen. Dit komt doordat de tentstokken onder spanning worden gebogen doormiddel van een draai beweging. Nadat de tent is uitgevouwen zet je hem op de juiste plaats neer en zet je de haringen vast in de grond. Voor het inpakken van de pop-up tent is het aan te raden vooraf een filmpje te bekijken waarin dit wordt uitgelegd. De opgooitenten zijn verkrijgbaar is een prijsklasse tot €75,- en boven de €75,-. De tunneltenten van maximaal €75,- zijn van een iets mindere kwaliteit en worden vaak gebruikt door festivalgangers. Voor mensen die een betere kwaliteit opgooitent zoeken moeten een opgooitent boven de €75,-. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het frame, de afmeting van de tent en de kwaliteit van het doek. Ook zijn de ‘duurdere’ opgooitenten beter waterdicht dan de voordeligere versies. 

In ons assortiment opgooitenten vind je de merken Easy CampOutwell en Safarica. Is een 2-persoons opgooitent net een maatje te klein? Kijk dan ook eens bij onze 3-persoons opgooitenten.

Lees verder Verbergen