2-persoons opgooitenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Pop-up tent voor twee personen kopen

Als je een tent nodig hebt voor twee personen, maar geen zin hebt om deze op te zetten dan biedt een opgooitent een prima uitkomst. De opgooitent staat namelijk in enkele seconden. Zodra de opgooitent uit de verpakking is zal hij zich al willen ontvouwen. Dit komt doordat de tentstokken onder spanning worden gebogen doormiddel van een draai beweging. Nadat de tent is uitgevouwen zet je hem op de juiste plaats neer en zet je de haringen vast in de grond. Voor het inpakken van de pop-up tent is het aan te raden vooraf een filmpje te bekijken waarin dit wordt uitgelegd. De opgooitenten zijn verkrijgbaar is een prijsklasse tot €75,- en boven de €75,-. De tunneltenten van maximaal €75,- zijn van een iets mindere kwaliteit en worden vaak gebruikt door festivalgangers. Voor mensen die een betere kwaliteit opgooitent zoeken moeten een opgooitent boven de €75,-. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het frame, de afmeting van de tent en de kwaliteit van het doek. Ook zijn de ‘duurdere’ opgooitenten beter waterdicht dan de voordeligere versies. 

In ons assortiment opgooitenten vind je de merken Easy CampOutwell en Safarica. Is een 2-persoons opgooitent net een maatje te klein? Kijk dan ook eens bij onze 3-persoons opgooitenten.

Lees verder Verbergen