Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Merk
Merk
Aantal personen
Aantal personen
Aantal personen comfortabel Alle tenten krijgen vanuit de fabriek het maximaal aantal slaapplekken mee. Dit aantal slaapplaatsen is in de meeste gevallen niet comfortabel. Vaak is de slaapplek maar 70 cm breed. Om deze reden hebben wij dit filter aangemaakt. Zodat je kan zien met hoeveel personen je comfortabel in een tent kan liggen.
Aantal personen comfortabel
Te bezichtigen in de showroom De tenten die in dit filter op ja staan zijn te bezichtigen in onze showroom in Nijkerk.
Te bezichtigen in de showroom
Aantal slaapcabines Kies hier het aantal slaapcabines die de tent moet hebben.
Aantal slaapcabines
Materiaal buitentent De buitentent kan uit diverse materialen bestaan. Namelijk katoen, katoen-polyester en polyester. Katoen is een vaak wat duurdere en zwaardere stof. Het grote voordeel van katoen is dat het ventileert. Hierdoor is de tent aanzienlijk comfortabeler met hoge temperaturen. Het voordeel van polyester is de prijs en het lage gewicht van het materiaal. Ook is polyester sneller droog.
Materiaal buitentent
Materiaal stokken Elk materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glasfiber stokken zijn licht van gewicht en voordelig, maar de kwaliteit is vaak minder (niet slecht). Stalen tentstokken zijn zwaar, maar zeer sterk. Aluminium tentstokken zijn sterk en licht van gewicht. Een nadeel van aluminium is dat het vrij duur is. Ook worden deze stokken bijna alleen maar gebruikt bij trekkerstenten.
Materiaal stokken
Gewicht
Gewicht

3-persoons opgooitenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Een opgooitent voor drie personen kopen?

De opgooitent ook wel pop-up tent genoemd heeft zijn naam te danken aan de manier van opzetten. Door de tent uit de verpakking te halen en ‘op te gooien’ vouwt de tent open in zijn gebruiksklare vorm. Zodra dit gebeurd is hoef je de tent alleen nog maar op zijn plek te schuiven en met haringen de tent af te spannen. De tent vouwt open doordat het frame op een lichte spanning staat als hij is opgevouwen. Zodra de tent los komt uit zijn hoes wilt hij gelijk in de ‘ontspanning’ mode. De 3-persoons pop-up tenten in ons assortiment zijn van een goede kwaliteit. Hierdoor zijn ze prima geschikt om als bijzettent te gebruiken op de camping. De Safarica Cherokee 210 heeft zelfs een kleine luifel aan de voorkant van de tent. Deze luifel zorgt ervoor dat het binnen in de tent niet nat wordt als het regent. Als je toch wat comfortabeler wilt liggen met zijn drieën kan je ook eens kijken bij onze 4-persoons opgooitenten.

Lees verder Verbergen