Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Merk
Merk
Aantal personen
Aantal personen
Aantal personen comfortabel Alle tenten krijgen vanuit de fabriek het maximaal aantal slaapplekken mee. Dit aantal slaapplaatsen is in de meeste gevallen niet comfortabel. Vaak is de slaapplek maar 70 cm breed. Om deze reden hebben wij dit filter aangemaakt. Zodat je kan zien met hoeveel personen je comfortabel in een tent kan liggen.
Aantal personen comfortabel
Te bezichtigen in de showroom De tenten die in dit filter op ja staan zijn te bezichtigen in onze showroom in Nijkerk.
Te bezichtigen in de showroom
Aantal slaapcabines Kies hier het aantal slaapcabines die de tent moet hebben.
Aantal slaapcabines
Materiaal buitentent De buitentent kan uit diverse materialen bestaan. Namelijk katoen, katoen-polyester en polyester. Katoen is een vaak wat duurdere en zwaardere stof. Het grote voordeel van katoen is dat het ventileert. Hierdoor is de tent aanzienlijk comfortabeler met hoge temperaturen. Het voordeel van polyester is de prijs en het lage gewicht van het materiaal. Ook is polyester sneller droog.
Materiaal buitentent
Materiaal stokken Elk materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glasfiber stokken zijn licht van gewicht en voordelig, maar de kwaliteit is vaak minder (niet slecht). Stalen tentstokken zijn zwaar, maar zeer sterk. Aluminium tentstokken zijn sterk en licht van gewicht. Een nadeel van aluminium is dat het vrij duur is. Ook worden deze stokken bijna alleen maar gebruikt bij trekkerstenten.
Materiaal stokken
Gewicht
Gewicht

3-persoons tunneltenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Diverse 3-persoons tunneltenten

Tunneltenten zijn veel voorkomende tenten voor gezinnen. Het voordeel van een tunneltent is dat de slaapcabine zich achterin de tent bevindt. Aan de voorzijde is hierdoor meer plek voor bagage of het meubilair. Afhankelijk welk type en of formaat tunneltent je hebt. Vooral bij 3-persoons tunneltenten is er een groot verschil in het formaat en dan met name de hoogte. Voor mensen die de 3-persoons tunneltent gebruiken als vakantietent is het aan te rade te kijken naar een tent waarin je ook rechtop kunt staan zoals de Outwell Birdland 3 die een sta hoogte heeft van 205 cm op het hoogste punt. Als de tunneltent gebruikt wordt als trekkerstent of als bijzettent is de stahoogte een stuk minder belangrijk. Dan wil je het liefst zo een compact mogelijk pakket. De Safarica Frontera zal hiervoor een prima uitkomst bieden. Als je met drie personen op vakantie gaat dan kan een 4-persoons of 5-persoons tunneltent veel comfortabeler zijn. Voor de mensen die echt van luxe houden zijn er natuurlijk ook 6-persoons tunneltent verkrijgbaar. 

Lees verder Verbergen