5-persoons tunneltenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ideale tenten voor het hele gezin

Het grote voordeel van de grotere tunneltenten is de sta hoogte. In tegenstelling tot andere tenten kan bijna iedereen in deze grotere tunneltenten recht op staan. Ideaal als je wat tijd wilt doorbrengen in de tent. Net als bijna alle tenten zijn ook de 5-persoons tunneltenten in verschillende materialen verkrijgbaar. In ons assortiment vind je tunneltenten gemaakt van katoen en van polyester. Het grote voordeel van polyester (vooral bij een 5-persoons tent) is het gewicht van de tent en de pakmaat. Ook is een polyestertent makkelijker schoon te houden. Het nadeel van een polyester tent is dat het minder sterk is dan katoen en het geen ademende stof is. Polyester droogt wel sneller dan katoen. Het grote voordeel van katoen is dat de stof ademt. Hierdoor is het in de tent als het buiten heet is een stuk aangenamer. Ook de kwaliteit van katoenententen is in de meeste gevallen zeer goed. Hierdoor kunnen ze zelfs bij mindere weeromstandigheden goed gebruikt worden.

Zijn de 5-persoons tunneltenten voor jouw gezin net iets te klein? Kijk dan ook eens bij ons assortiment 6-persoons tunneltenten. Voor een tent die makkelijker is om op te zetten kan je kijken bij de oppomptenten die wij aanbieden.