Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Merk
Merk
Aantal personen
Aantal personen
Aantal personen comfortabel Alle tenten krijgen vanuit de fabriek het maximaal aantal slaapplekken mee. Dit aantal slaapplaatsen is in de meeste gevallen niet comfortabel. Vaak is de slaapplek maar 70 cm breed. Om deze reden hebben wij dit filter aangemaakt. Zodat je kan zien met hoeveel personen je comfortabel in een tent kan liggen.
Aantal personen comfortabel
Te bezichtigen in de showroom De tenten die in dit filter op ja staan zijn te bezichtigen in onze showroom in Nijkerk.
Te bezichtigen in de showroom
Aantal slaapcabines Kies hier het aantal slaapcabines die de tent moet hebben.
Aantal slaapcabines
Materiaal buitentent De buitentent kan uit diverse materialen bestaan. Namelijk katoen, katoen-polyester en polyester. Katoen is een vaak wat duurdere en zwaardere stof. Het grote voordeel van katoen is dat het ventileert. Hierdoor is de tent aanzienlijk comfortabeler met hoge temperaturen. Het voordeel van polyester is de prijs en het lage gewicht van het materiaal. Ook is polyester sneller droog.
Materiaal buitentent
Materiaal stokken Elk materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glasfiber stokken zijn licht van gewicht en voordelig, maar de kwaliteit is vaak minder (niet slecht). Stalen tentstokken zijn zwaar, maar zeer sterk. Aluminium tentstokken zijn sterk en licht van gewicht. Een nadeel van aluminium is dat het vrij duur is. Ook worden deze stokken bijna alleen maar gebruikt bij trekkerstenten.
Materiaal stokken
Gewicht
Gewicht

5-persoons tunneltenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ideale tenten voor het hele gezin

Het grote voordeel van de grotere tunneltenten is de sta hoogte. In tegenstelling tot andere tenten kan bijna iedereen in deze grotere tunneltenten recht op staan. Ideaal als je wat tijd wilt doorbrengen in de tent. Net als bijna alle tenten zijn ook de 5-persoons tunneltenten in verschillende materialen verkrijgbaar. In ons assortiment vind je tunneltenten gemaakt van katoen en van polyester. Het grote voordeel van polyester (vooral bij een 5-persoons tent) is het gewicht van de tent en de pakmaat. Ook is een polyestertent makkelijker schoon te houden. Het nadeel van een polyester tent is dat het minder sterk is dan katoen en het geen ademende stof is. Polyester droogt wel sneller dan katoen. Het grote voordeel van katoen is dat de stof ademt. Hierdoor is het in de tent als het buiten heet is een stuk aangenamer. Ook de kwaliteit van katoenententen is in de meeste gevallen zeer goed. Hierdoor kunnen ze zelfs bij mindere weeromstandigheden goed gebruikt worden.

Zijn de 5-persoons tunneltenten voor jouw gezin net iets te klein? Kijk dan ook eens bij ons assortiment 6-persoons tunneltenten. Voor een tent die makkelijker is om op te zetten kan je kijken bij de oppomptenten die wij aanbieden.

Lees verder Verbergen