6-persoons tunneltenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Op vakantie met een groot gezin of een kleine groep mensen?

Wij hebben als 6-persoons tunneltenten zowel vis-á-vis tenten als traditionele tunneltenten. De traditionele tunneltent heeft een leefruimte bij de ingang van de tent. Aan de achterkant van de tent bevinden zich de slaapcabines. Bij een 6-persoons tunneltent zijn dit vaak 3 slaapcabines, waarvan de tussenwand dicht geritst kan worden. Bij een vis-á-vis tunneltent is de inrichting heel anders. Bij dit soort tunneltenten zit de ingang in het midden en zit er zowel aan de rechterkant als aan de linkerkant van de ingang een slaapcabine. In het midden zit een (vaak wat kleine) leefruimte waar de meeste mensen wel gewoon rechtop in kunnen staan. 6-persoons tunneltenten zijn echte familietenten en worden voornamelijk gebruikt voor de zomervakantie. De fanatieke kampeerders die het hele jaar door op een campingplek staan zullen kiezen voor een katoenen tunneltent vanwege de sterke kwaliteit en het ademend vermogen van de stof. De mensen die gaan voor een polyestertent besparen ruimte, zijn voordeliger uit en hebben minder gewicht om mee te nemen. Als je geen zin hebt om de tent op te zetten kan je ook eens kijken bij onze collectie oppomptenten. Het grote voordeel van een oppomptent is dat je geen buizenframe in elkaar hoeft te zetten. Deze tenten worden bedient met een handpomp of een elektrische pomp.

Lees verder Verbergen