Koepeltenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Diverse koepeltenten van topmerken

Een koepeltent valt net als de tunneltent onder de categorie boogtenten. Dit komt door het stokken systeem. Beide type tenten hebben namelijk  tentstokken die in een boog lopen. Bij de tunneltent staan de bogen achterelkaar en bij een koepeltent kruisen de bogen elkaar. De meeste koepeltenten worden in een 2-persoons of 3-persoons uitvoering uitgebracht. Hierdoor kan de koepeltent uitstekend gebruikt worden als bijzettent. Koepeltenten staan erom bekend dat ze groot genoeg zijn voor 2 of 3 slaapplaatsen, maar dat er weinig ruimte is voor bagage. Wil je toch met 2 personen op vakantie gaan is een koepeltent dan is het aan te raden een ruime 2-persoons, maar beter nog een 3-persoons koepeltent aan te schaffen. Hierdoor heb je dan ook nog genoeg ruimte voor je bagage. 

De koepeltent is ook te gebruiken als festivaltent

Ook kan je de koepeltent gebruiken voor een festival. Op festivals zijn de plaatsen vaak kleiner en staan de tenten dicht op elkaar. Het is daarom verstandig om zo een klein mogelijke tent te gebruiken. Een koepeltent is hier dan ook zeer geschikt voor. Ook worden er veel opgooitenten gebruikt voor festivals. Dat heeft voornamelijk te maken met het opzetgemak. In ons assortiment koepeltenten vind je onder andere de merken BardaniColemanEasy Camp en Safarica.

Lees verder Verbergen