Opgooitenten

Ik ben Wisse.
Tentspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Ben je op zoek naar de juiste tent om van je vakantie te genieten? En vind je het moeilijk om een keuze te maken? Door de filtermogelijkheden links verfijn je de zoekopdracht.

Koop een opgooitent en ervaar het gemak

Een opgooitent is favoriet bij festivalgangers. Het grootste voordeel wat deze doelgroep aanspreekt bij de pop-up tenten is het opzetgemak. Een festival duurt vaak een paar dagen en dan wil je geen uren kwijt zijn met het opzetten van je tent. Wat nog een groot voordeel is dat de tenten relatief goedkoop zijn, maar hier zit ook gelijk de valkuil. De goedkopere opgooitenten zijn vaak zeer compact in de slaapruimte en van een mindere kwaliteit. De goedkopere tenten zijn dan wel geschikt als festivaltent of als speeltent voor de kinderen, maar niet voor de langere kampeervakanties. Dit heeft ondere andere te maken met het feit dat de goedkopere tenten alleen spatwaterdicht zijn.

Langere kampeervakanties met een pop-up tent

Ook voor de langere kampeervakanties zijn er pop-up tenten verkrijgbaar. Dit zijn de wat duurdere pop-up tenten. De prijs van deze tenten is vanaf €109,-. Kijk bij de aanschaf van een opgooitent altijd naar de maat binnen in de tent. In de kleinere (2-persoons) varianten passen niet altijd 2 luchtbedden. Overweeg dus voor hoeveel personen de pop-up tent geschikt moet zijn. De duurdere opgooitenten kunnen ook de wat zwaardere regenruien verdragen.

Het opvouwen van een pop-up tent is een stuk moeilijker (de eerste keer) dan het uitvouwen. Op internet zijn hier diverse instructie filmpjes over te vinden. In ons assortiment vind je opgooitenten van de merken Easy CampOutwell en Safarica.  

Lees verder Verbergen